Babagan Kita

Babagan kita

Qingdao Ruiyi Tools Co., Ltd. didegaké ing taun 2004 Ana luwih saka 100 karyawan trampil. Perusahaan iki dununge ana ing jagad paling gedhe lan misuwur Yinzhu Town, Jiaonan City, Qingdao Perusahaan iki jejer karo pelabuhan Qianwan, plabuhan paling gedhe ing Qingdao ing Timur lan 204 ing sisih Kulon Jalan tol nasional, Jalan tol Tongsan ing sisih lor, transportasi banyu lan dharat sing trep Perusahaan kasebut ngetrapake prinsip "kualitas dhisik, sing paling penting ing pelanggan; saling nglengkapi Nggawe kesejahteraan "filsafat bisnis, khusus kanggo produksi macem-macem spesifikasi lan model Ban, ban, roda karet, troli, mobil datar, kargo Mobil gudang, mobil alat lan produk liyane, radiasi jaringan penjualan produk luwih saka 20 ing saindenging negara Provinsi, kutha, wilayah otonom, lan diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Asia Tengah, Timur Tengah Lan sawetara negara lan wilayah ing Afrika, kanthi kualitas apik lan sampurna Sawise layanan sales entuk dhukungan lan kepercayaan saka pelanggan anyar lan lawas ing saindenging jagad. 

Qingdao Ruiyi Tools Co., Ltd. ngupayakake slamet kanthi kualitas lan pangembangan miturut reputasi Produk Manufaktur Co., Ltd. kalebu novel, lengkap lan macem-macem, kanthi fungsi sing dijamin Kanggo mesthekake pasokan pesenan sing akeh banget, uga kanggo macem-macem sing sithik Produksi massal pelanggan profesional. Usaha kanggo nggawe merek sing kuwat kanthi kinerja biaya sing apik Diferensiasi layanan dadi daya saing inti perusahaan, ngupayakake Kualitas R&D sing dhuwur Produk anyar kanthi jangkauan lengkap lan spesifikasi bakal nyengkuyung perusahaan lan menehi sambutan saka kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat Kanca teka ing Qingdao Ruiyi Machinery Manufacturing Co., Ltd. kanggo riko, pandhuan lan Industri Negosiasi bisnis, pembangunan win-win lan kemajuan umum!

QINGDAO RUIYI MACHINERY MANUFACTURING CO, LTDdidegaké ing 2010, duwe luwih saka 200 buruh trampil. Dumunung ing pangkalan produksi ban paling gedhe ing donya lan ban barrows-yinzhu Town, Jiaonan, Qingdao, jejer karo plabuhan paling gedhe ing Pelabuhan Qingdao-qianwan ing sisih wetan, Highway Nasional 204 ing sisih kulon, Jalan Tol Tongjiang-sanya ing sisih lor, seneng transportasi darat lan banyu sing trep. Dipandu dening filsafat Kualitas Pelanggan Pertama sing Paling Dhuwur, Dhukungan Saling, Kemakmuran Umum ", perusahaan kami ngasilake, barel roda, ban keranjang alat, ban karet, kastor, truk tangan, troli tangan lan gerobak alat kanthi macem-macem spesifikasi lan model jaringan c luwih saka 20 provinsi, kutha lan wilayah otonom. Produk kita diekspor menyang negara manca lan wilayah kayata Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Asia Tengah, Timur Tengah, lsp. Kita wis entuk dhukungan lan kepercayaan saka anyar lan lawas pelanggan kanthi kualitas apik lan layanan purna jual sing sampurna. Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanggo golek pandhuan, negosiasi bisnis, pangembangan umum lan kemajuan umum.