Tanjakan mobil pantai

Katrangan singkat:

Teknologi gabungan dobel ngidini pangguna melu luwih dhisik banjur muter dalan kanthi ukuran sing cukup kanggo dikemas ing ruang sempit.
Sambungan kaping pindho kanggo kemasan: Teknologi gabungan dobel ngidini pangguna melu dhisik banjur muter dalan kanthi ukuran sing cukup kanggo dikemas ing ruang sempit, kayata ing sangisore ATV utawa ing mburi kursi truk. Tanjakan iki ngatasi masalah panyimpenan lan cocog kanggo papan sing ora bisa ditindakake kanthi landasan biasa.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Blanking, stamping, bending, bending, welding, polishing, sandblasting, spraying, inspeksi, assembling, packaging, produk jadi.

Sambungan kaping pindho kanggo kemasan: Teknologi gabungan kaping pindho ngidini pangguna melu luwih dhisik banjur muter dalan kanthi ukuran sing cukup kanggo dikemas ing ruang sempit, kayata ing sangisore ATV utawa ing mburi kursi truk. Tanjakan iki ngatasi masalah panyimpenan lan cocog kanggo papan sing ora bisa ditindakake kanthi landasan biasa.

Pemrosesan sayatan: Nglereni daya tarik nyedhiyakake fungsi loading sing trep, supaya proses muatan lan mbongkar ora ditekan, lan barang sampeyan aman lan andal ing iring gunung.

Ambane ngunci dhewe: mung kudu mbukak slope gabungan dobel, lengkungan kanthi otomatis bisa dikunci ing papan lan dimuat.

Aluminium ringan: mung 22 pon. Saben lereng (44 lbs). Kanggo pasangan), lereng iki digawe saka aluminium kelas penerbangan, nyedhiyakake kekuwatan lan daya tahan luar biasa tanpa nambah bobot.

Desain hemat ruang:Desain telung lipat kompak ngirit ruangan lan nggawe panyimpenan tetep ono. Malah bisa dilebokake ing kothak piranti amben truk standar, kalebu gagang supaya gampang dipindhah.

Loading aman: Sabuk kursi sing bisa diatur bisa uga diunggahake kanthi aman lan bisa diunggahake kanthi aman lan priksa manawa peralatan sampeyan wis diangkut kanthi truk kanthi truk.

Papan Qingdao.Chin
Nomer Moder CW060
Materi Waja
Werna Perak
Kapasitas 3000LBS / 1500KG
Jeneng Merek JF
Port of Loading Pelabuhan Qingdao
GW 78KG / PAIR
Ukurane 4000 * 500 * 106mm
Jaminan 1Tahun
NW 76KG / PAIR
Paket Kebutuhan Khusus Pelanggan
Jeneng produk Ramp Aluminium

 

f1
f23
f2

♦ Gunakake skenario

Tanjakan mobil pantai biasane digunakake kanggo ngeterake kendharaan off-road lan mobil pantai. Kanthi nyelehake ramp ing mburi kendharaan transportasi, mobil pantai bisa kanthi gampang mlebu kendharaan transportasi liwat dalan, ngerteni transportasi lan muatan sing gampang lan cepet.

f4
g5

♦ Gunakake instalasi

Deleng manual produk kanggo instalasi tartamtu

Utawa hubungi kita

♦ Umpan balik pelanggan

Kualitas umpan balik pembeli apik, praktis lan gampang, kapasitas momotan, umur panjang, rakitan sing trep

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Kapasitas 100
Werna Werna khusus
Logo Logo Khusus
MOQ 500 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK