Ramp Car Pantai

  • Beach car ramp

    Tanjakan mobil pantai

    Teknologi gabungan dobel ngidini pangguna melu luwih dhisik banjur muter dalan kanthi ukuran sing cukup kanggo dikemas ing ruang sempit.
    Sambungan kaping pindho kanggo kemasan: Teknologi gabungan dobel ngidini pangguna melu dhisik banjur muter dalan kanthi ukuran sing cukup kanggo dikemas ing ruang sempit, kayata ing sangisore ATV utawa ing mburi kursi truk. Tanjakan iki ngatasi masalah panyimpenan lan cocog kanggo papan sing ora bisa ditindakake kanthi landasan biasa.