Trailer Sepeda

Katrangan singkat:

Gawe ramp layanan penggantian minyak ramp mobil kanthi gampang lan nyaman ing sisih ngisor mobil. Digawe poliester perawatan sing awet lan gampang, pigura logam Kuat - Sistem lampiran cepet Roda ,, Gandeng sing cocog karo sisipan Mesh Priksa Sirkulasi Udara sing Apik, Kanthi ngarep lan lawang mburi, angin bunder lan pelindung udan ing ngarep lawang, Net Mesh Ndhuwur kanthi tutup sing bisa ditutup; kanthi strip reflektif lan reflektor


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

paramèter

Spesifikasi Produk (sakabèhé) 130 * 72 * 95cm
Spesifikasi Produk (internal) 78 * 65cm (Lebar * dhuwur)
Materi Utama 1 Pigura baja poliester / tubular 600D
Materi Utama 2 Fly Shield (ngubengi)
Materi Utama 3 Perlindhungan udan (ngarep)
Materi Utama 4 Kopling universal universal (kanggo kabeh sepeda)
Materi Utama 5 Ban pneumatik
Kinerja Produk 1 Beban maksimal: 40kg
Bahan kemasan 175 LBS. 5 lapisan kothak bergelombang + proteksi naga poli 18KG
Paket aksesoris Pengemasan plastik, pembungkus PVC
warna Biru + ireng (gambar)

 

Bicycle Trailer (11)
Bicycle Trailer (2)

paramèter

Spesifikasi Produk (sakabèhé) 145 * 76 * 98cm
Spesifikasi Produk (kursi) 58 * 60cm (Lebar * dhuwur)
Materi Utama 1 Pigura poliester / baja 600D
Materi Utama 2 Fly Shield (ngubengi)
Materi Utama 3 Perlindhungan udan (ngarep)
Materi Utama 4 Kopling universal universal (kanggo kabeh sepeda)
Materi Utama 5 Rodha mburi: Roda ngarep
Kinerja Produk 1 Beban maksimal: 40kg
Kinerja Produk 2 2 in 1, nggunakake trailer trailer lan kreta bayi
Bahan kemasan 175 LBS. 5 lapisan kothak bergelombang + proteksi naga poli 18KG
Paket aksesoris Pengemasan plastik, pembungkus PVC
warna Biru + ireng (gambar)

 

Bicycle Trailer (16)
Bicycle Trailer (10)

paramèter

Spesifikasi Produk (umume, kit jogging wis diinstal) 140 * 90 * 106cm
Spesifikasi Produk (rodha) Ukuran ban mburi: 20 inci

Rodha ngarep: 20 * 1,75 inci

Ban ngarep: 12,5 * 2,25 inci

Materi Utama 1 Pigura poliester / baja 600D
Materi Utama 2 Fly Shield (ngubengi)
Materi Utama 3 Perlindhungan udan (ngarep)
Materi Utama 4 Kopling universal universal (kanggo kabeh sepeda)
Materi Utama 5 Rodha mburi: Roda ngarep
Kinerja Produk 1 Beban maksimal: 40kg
Kinerja Produk 2 2 in 1, nggunakake trailer trailer lan kreta bayi
Bahan kemasan 175 LBS. 5 lapisan kothak bergelombang + proteksi naga poli 18KG
Paket aksesoris Pengemasan plastik, pembungkus PVC
warna Abang + ireng (gambar)

 

Bicycle Trailer (9)
Bicycle Trailer (8)

paramèter

Spesifikasi Produk (internal) 76 * 61 * 47cm
Materi Utama 1 Pigura poliester / baja 600D
Materi Utama 2 Fly Shield (ngubengi)
Materi Utama 3 Perlindhungan udan (ngarep)
Materi Utama 4 Kopling universal universal (kanggo kabeh sepeda)
Materi Utama 5 Rodha mburi: Roda ngarep
Kinerja Produk 1 Beban maksimal: 40kg
Bahan kemasan 175 LBS. 5 lapisan kothak bergelombang + proteksi naga poli 18KG
Paket aksesoris Pengemasan plastik, pembungkus PVC
warna Abang + ireng lan biru + ireng (gambar)
Bicycle Trailer (7)
Bicycle Trailer (6)
Bicycle Trailer (5)

paramèter

Spesifikasi Produk (Sakabèhé) 78 * 61 * 50cm;

Kanthi ukuran tuas: 153 * 61 * 50cm

Spesifikasi Produk (Awak) 78 * 61 * 50cm;

Kanthi ukuran tuas: 153 * 61 * 50cm

Spesifikasi produk (rodha) 16 inci
Materi Utama 1 Awak
Materi Utama 2 Bingkai: waja dilapisi bubuk tubular \ diameter, kekandelan tembok
Materi Utama 3 Ban pneumatik
Materi Utama 4 Reflektor (ngomong + sisih + bali 10 total)
Materi Utama 5 Kopling universal universal (ditrapake kanggo kabeh sepeda)
Kinerja Produk 1 Beban maksimal: 80kg
Kinerja Produk 2 Kapasitas: 90L
Bahan kemasan 175 LBS. 5 lapisan kothak bergelombang + proteksi naga poli 18KG
Paket aksesoris Pengemasan plastik, pembungkus PVC
warna ireng

 

Bicycle Trailer (4)
Bicycle Trailer (15)
Bicycle Trailer (3)
Bicycle Trailer (14)

paramèter

Spesifikasi Produk (Sakabèhé) 156 * 72 * 82cm
Spesifikasi Produk (Internal) 71 * 41 * 24cm
Spesifikasi produk (rodha) 16 inci
Materi Utama 1 Piring awak
Materi Utama 2 Bingkai: waja dilapisi bubuk tubular \ diameter, kekandelan tembok
Materi Utama 3 Ban pneumatik
Materi Utama 4 Reflektor (4 roda + bali)
Materi Utama 5 Kopling universal universal (ditrapake kanggo kabeh sepeda)
Kinerja Produk 1 Beban maksimal: 80kg
Bahan kemasan 175 LBS. 5 lapisan kothak bergelombang + proteksi naga poli 18KG
Paket aksesoris Pengemasan plastik, pembungkus PVC
warna ireng

 

Bicycle Trailer (17)
Bicycle Trailer (13)
Bicycle Trailer (12)

♦ Fitur

* Digawe saka poliester perawatan sing awet

* Bingkai logam sing kenceng - Sistem lampiran cepet roda,

* Kopling sing cocog karo sisipan Mesh Mesthekake Sirkulasi Udara sing Apik

* Kanthi lawang ngarep lan mburi, angin lan udan nglindhungi ing lawang ngarep

* Net Mesh Ndhuwur kanthi tutup sing bisa ditutup; kanthi strip reflektif lan reflektor

* Desain 3-in-1 kanggo digunakake minangka kereta dorong, trailer, utawa jogger;

* Kanopi kabeh-cuaca mbantu nglindhungi srengenge lan udan kanthi nutupi bolong lan plastik;

* Kursi gaya sling kanthi sabuk pengaman limang titik kanggo proteksi tambahan;

* Ngonversi saka trailer menyang jogger sawetara detik kanthi kit sing kalebu;

* Area panyimpenan mburi nyedhiyakake papan ekstra ing sangisore bagean utama;

* Sistem rem rem tangan ing rodha mburi ngidini kereto bisa dikunci ing panggonane;

♦ Gunakake instalasi

Deleng manual produk kanggo instalasi tartamtu

♦ Umpan balik pelanggan

Kualitas umpan balik pembeli apik, praktis lan gampang, kapasitas momotan, umur panjang, rakitan sing trep.

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Jeneng Rand Junmei
Model Nomer CW060
Lamaran Wisata Plancongan Hiking Pantai Luar Ruangan
Materi Waja
Kapasitas 100
Werna Werna khusus
Logo Logo Khusus
MOQ 500 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK