Trailer Sepeda

  • Bicycle Trailer

    Trailer Sepeda

    Gawe ramp layanan penggantian minyak ramp mobil kanthi gampang lan nyaman ing sisih ngisor mobil. Digawe poliester perawatan sing awet lan gampang, pigura logam Kuat - Sistem lampiran cepet Roda ,, Gandeng sing cocog karo sisipan Mesh Priksa Sirkulasi Udara sing Apik, Kanthi ngarep lan lawang mburi, angin bunder lan pelindung udan ing ngarep lawang, Net Mesh Ndhuwur kanthi tutup sing bisa ditutup; kanthi strip reflektif lan reflektor