Ramp Perbaikan Mobil

  • Lift car repair ramp

    Angkat dalan ndandani mobil

    Tanjakan perbaikan mobil angkat bisa diangkat, desain anyar, gampang digunakake, umume digunakake kanggo perawatan mobil, nggunakake alat iki kanthi gampang bisa ngunggahake dhuwure mobil, personel perawatan sing trep kanggo ndandani mobil.
    Produk kasebut dawane 115cm lan bisa munggah lan tiba ing kisaran 25-38cm. Iki digawe saka waja lan bobote siji udakara 19-25kg.
    Damel layanan penggantian minyak ramp mobil bisa digunakake kanthi gampang lan nyaman ing sisih ngisor mobil