FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

Nggih

Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

Nggih

Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

Bahan sing dikembangake dhewe utawa disesuaikan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

Suwene sampeyan nggawe jamur?

7 dina

Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

Ngisi biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

Kapasitas saben cetakan

Pira wae 10 taun kebersihan lan perawatan normal?

Kapasitas produksi gumantung karo jumlah cetakan sing beda.

Apa proses produksi sampeyan?

Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

800 meter persegi, nilai output 50 milyar

Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

Apa kategori produk tartamtu?

1. Rakit ndandani mobil

2. Kendaraan rekreasi ruangan

3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

4. Kurungan kewan ingon

5. Mobil alat kebon

6. PU rodha

7. Rodha karet

8. Atv ramp

Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

Transfer bank

Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

Kelompok urip padinan biasa,

Negara lan wilayah endi sing wis diekspor produk sampeyan?

USA, Kanada, Inggris, Prancis, Amerika, Eropa, lsp

Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

Pengin kerja sama kita?