Omah kembang rak alat kebon

Katrangan singkat:

Apa sampeyan tukang kebon sing duwe pengalaman utawa mung tunas, kit amben taman iki cocok kanggo sampeyan.
Blanking, stamping, bending, bending, welding, polishing, sandblasting, spraying, inspeksi, assembling, packaging, produk jadi.
Perlindhungan lan nutrisi tanduran: Kurang omah kaca bisa nambah panen tanduran kanthi menehi lingkungan sing anget lan nutrisi. Iki uga ngalangi efek cuaca ekstrem, saengga sampeyan bisa nandur tanduran sing biasane ora tuwuh ing wilayah sampeyan. Sampeyan bisa milih woh-wohan lan sayuran sajrone musim salju.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Blanking, stamping, bending, bending, welding, polishing, sandblasting, spraying, inspeksi, assembling, packaging, produk jadi

Perlindhungan lan nutrisi tanduran: Kurangé omah kaca bisa nambah panen tanduran kanthi menehi lingkungan sing anget lan nutrisi. Iki uga ngalangi efek cuaca ekstrem, saengga sampeyan bisa nandur tanduran sing biasane ora tuwuh ing wilayah sampeyan. Sampeyan bisa milih woh-wohan lan sayuran sajrone musim salju.

Cocog kanggo saben penggemar kebon:Apa sampeyan tukang kebon sing duwe pengalaman utawa mung tunas, kit amben taman iki cocok kanggo sampeyan. Kothak pot kembang nggawe tanduran taneman, sayuran lan tanduran gampang lan tanpa stres. Gunakake omah kaca kanggo njaga pangopènan sing kurang, anget lan lembab, uga serangga lan kewan sing adoh.

Gampang dirakit:kualitas apik, karat-bukti, ditutupi bubuk, amben kebon baja galvanis kanthi konektor plastik supaya gampang dipasang. Tutup omah kaca PE berkualitas tinggi uga bisa diinstal kanthi cepet ing pigura baja. Kajaba iku, ana ujung safety ing sisih ndhuwur lan ngisor. Tutup omah kaca bisa disimpen kanthi gampang ing tas panyimpenan tertutup yen ora digunakake.

Ngirit dhuwit: Mundhake biaya jamu lan produk tetanen nggawe panganan sing sehat bisa dadi pilihan sing larang. Nanging iki durung mesthi. Mangan panganan dhewe ora mung kanggo awak lan pikiran, nanging uga kanggo dompet sampeyan. Saben taun sampeyan bisa tuku sawetara woh-wohan, sayuran lan jamu favorit, kanthi biaya tanduran sing sithik!

Perlindhungan Komprehensif :Griya ijo portebel dirancang kanggo nglindhungi tanduran lan wiji saka kahanan cuaca sing udan kaya udan, angin, lan salju. Iki bisa nggawe lingkungan sing paling apik supaya tanduran bisa tuwuh kanthi sehat lan migunani kanggo nambah musim!

Bahan PE Ramah Lingkungan: Kita nggunakake Polyethylene (PE) sing kenthel kanggo lingkungan. PE minangka jinis resin termoplastik sing digawe saka etilena polimerisasi, sing ora ambu, ora beracun, lan tahan suhu rendah banget, stabilitas kimia sing apik, lan tahan korosi asam lan alkali .

Struktur sing Kuat:Griya ijo kasebut nggunakake pipa baja pipa bermutu minangka dhukungan supaya stabilitas lan tanduran ora ana angin. Uga, jaring dhukungan abot cukup kuwat kanggo nahan nampan wiji, tanduran pot lan barang ringan liyane kanggo tuwuh tanduran.

Jinis Griya ijo Taman
Jeneng Merek QLYD
Bahan Bingkai Logam
Rampung Frame Dilapisi bubuk
Fitur Dirakit Easilt, Eco Friendlt, Rodent Proof, Porta
Werna Ijo
Materi Kain tenunan poli
Jendela 8
MQQ 100 pcs
Papan Asal Shandong, China
Nomer Model OEM
Jinis Logam Waja
Tekanan Diatasi Alam
Jeneng Portabel Taman 3 * 6 * 2 2mTunnel Polt Conservatory
Ukurane 300cm * 600cm * 220cm
Aplikasi Tanduran lan sayuran ing kabeh musim
Pesenan Pesenan Nampa
Wektu Pangiriman 30 dina

 

fg
2
3

♦ Gunakake skenario

Tanjakan mobil pantai biasane digunakake kanggo ngeterake kendharaan off-road lan mobil pantai. Kanthi nyelehake ramp ing mburi kendharaan transportasi, mobil pantai bisa kanthi gampang mlebu kendharaan transportasi liwat dalan, ngerteni transportasi lan muatan sing gampang lan cepet.

ff
g
f

♦ Gunakake instalasi

Deleng manual produk kanggo instalasi tartamtu

Lan kirim email kanggo sales@ruiyitools.com

♦ Umpan balik pelanggan

Kualitas umpan balik pembeli apik, praktis lan gampang, kapasitas momotan, umur panjang, rakitan sing trep

Dadi pembeli sabanjure kanggo maneh item iki.

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Shandong, China
Kapasitas 100
Werna Werna khusus
Logo Logo Khusus
MOQ 100 pcs
Ukurane 300cm * 600cm * 220cm
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK