Taman Taman Roti Kembang Roti Kembang

  • Garden tool flower rack flower house

    Omah kembang rak alat kebon

    Apa sampeyan tukang kebon sing duwe pengalaman utawa mung tunas, kit amben taman iki cocok kanggo sampeyan.
    Blanking, stamping, bending, bending, welding, polishing, sandblasting, spraying, inspeksi, assembling, packaging, produk jadi.
    Perlindhungan lan nutrisi tanduran: Kurang omah kaca bisa nambah panen tanduran kanthi menehi lingkungan sing anget lan nutrisi. Iki uga ngalangi efek cuaca ekstrem, saengga sampeyan bisa nandur tanduran sing biasane ora tuwuh ing wilayah sampeyan. Sampeyan bisa milih woh-wohan lan sayuran sajrone musim salju.