Angkat dalan ndandani mobil

Katrangan singkat:

Tanjakan perbaikan mobil angkat bisa diangkat, desain anyar, gampang digunakake, umume digunakake kanggo perawatan mobil, nggunakake alat iki kanthi gampang bisa ngunggahake dhuwure mobil, personel perawatan sing trep kanggo ndandani mobil.
Produk kasebut dawane 115cm lan bisa munggah lan tiba ing kisaran 25-38cm. Iki digawe saka waja lan bobote siji udakara 19-25kg.
Damel layanan penggantian minyak ramp mobil bisa digunakake kanthi gampang lan nyaman ing sisih ngisor mobil


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ing angkat dalan ndandani mobil bisa diangkat, anyar desain, gampang digunakake, umume digunakake kanggo pangopènan mobil, nggunakake alat iki kanthi gampang bisa ngunggahake dhuwure mobil, trep personel pangopènan kanggo ndandani mobil.

Produk kasebut dawane 115cm lan bisa munggah lan tiba ing kisaran 25-38cm. Iki digawe saka waja lan bobote siji udakara 19-25kg.

Mobil olahraga minangka tantangan amarga lemah isih kurang lan ora cocog karo landasan landhep amarga kecenderungan cenderung banget.

Samping profil rendah iki minangka solusine. Miring kasebut yaiku 11,5 derajat lembut lan ukurane 66 inci.

Sawise ing landasan, mobil sampeyan bakal diangkat saka lemah 7 inci. Set loro angkat iki jembaré 14 inci ing tanjakan lan ambane 16 inci ing platform.

Uga ana sing nyetir roda terintegrasi. Dheweke duwe kapasitas bobote 3.000 pon.

Bangunan aluminium saka lift iki ndadekake awet. Miring sing luwih dawa cocok kanggo kendaraan dhasar sing ora bisa digunakake.

Dheweke uga duwe stripping karet ing sisih ngisor nganti nulungi dheweke tetep aman ing papan nalika sampeyan nyopir mobil sampeyan.

Sayange, dheweke duwe kapasitas bobot maksimum sing cukup murah. Iki ora dadi masalah kanggo mobil olahraga sing luwih cilik, nanging bisa dadi masalah karo truk sing mudhun utawa mobil sing luwih abot.

Las kasebut uga dudu sing paling apik lan bisa uga risikone rusak.

Rakit iki dirancang kanggo digunakake nganggo trek utawa kendaraan gedhe liyane. Dheweke wis diuji coba kanggo digunakake kanthi aman nganti 7.000 kilogram.

Saben ramp wiyaripun 16 inci ing ramp lan platform.

Dheweke duwe desain silang lan saben rung duwe permukaan traksi sing bergerigi.Ing pungkasan platform ana mandeg rodha vertikal sing misuwur. 

Iki bakal menehi sampeyan akeh ruangan sing bisa digunakake ing kendharaan.

Stop rodha gedhe pancen apik tutul supaya sampeyan ora sengaja muter adoh lan mburi dalan.

Tekstur traksi bergerigi ing rungs nggawe ban sampeyan bisa dicekel kanthi aman lan mbantu njaga landhesan nalika nyopir.

Papan Qingdao.China
Nomer Moder CW060
Materi Waja
Werna Warna sing Disesuaikan
MQQ 500 pcs
Jeneng Merek Jumei
Lamaran Wisata Plancongan Hiking Pantai Luar Ruangan
Kapasitas 100
Logo Logo khusus
22
d
c3

♦ Gunakake skenario

ce3
11

Ing pangopènan mesin mobil, dhuwure mobil bisa diangkat. Sijine alat kasebut ing sangisore ban mobil kanggo ngunggahake mobil lan mbukak papan kanggo mlebu personel perawatan
Iki minangka alat pangopènan kendaraan sing trep lan praktis kanggo inspeksi lan pangopènan ing sangisore mobil, kanthi kapasitas bantalan sing apik

♦ Fitur

Sepasang landasan mobil iki cocog kanggo digunakake ing bengkel, garasi utawa omah.

Digawe nganggo baja tugas abot.

Awet: Rampung abang.

Silinder angkat hidrolik kalebu.

Kanthi Jack Hidrolik Bawaan.

Kapasitas angkat 2000 kg

Kanggo ban nganti 245mm (ban amba)

Panjang total: 1150mm Drive.

Dhuwur bisa disetel saka 270mm nganti 375mm 1 silinder hidrolik / saben unit.

Ukuran ramp: 1150 x 240 x 270mm (L x W x H)

Ukuran platform: 380 x 250mm (L x W)

♦ Gunakake instalasi

Deleng manual produk kanggo instalasi tartamtu.

Utawa hubungi kita

♦ Umpan balik pelanggan

Kualitas umpan balik pembeli apik, praktis lan gampang, kapasitas momotan, umur panjang, rakitan sing trep.

Dadi pembeli sabanjure kanggo maneh item iki.

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Jeneng Rand Junmei
Model Nomer CW060
Lamaran Wisata Plancongan Hiking Pantai Luar Ruangan
Materi Waja
Kapasitas 100
Werna Werna khusus
Logo Logo Khusus
MOQ 500 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK