Ban Motor

Katrangan singkat:

Ban sepedha motor digawe saka karet, tahan nyandhang, anti-selip, bukti tusukan, tahan luh, tahan suhu tinggi, tahan suhu kurang, proses presisi. Minangka pabrikan ban motor, kita bisa nindakake kabeh detail, sing luwih cocog kanggo motor, luwih gampang dipasang, lan ukuran ban motor uga bisa disesuaikan. Struktur bingkai anyar nambah stabilitas rem motor, kemudi sing tepat lan daya tarik sudhut sing luwih apik.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ban motor digawe saka karet, tahan nyandhang, anti-selip, bukti tusukan, tahan luh, tahan suhu dhuwur, tahan suhu kurang, proses presisi.

Minangka pabrikan ban motor, kita bisa nindakake kabeh detail, sing luwih cocog kanggo motor, luwih gampang dipasang, lan ukuran ban motor uga bisa selaras

Struktur bingkai anyar nambah stabilitas rem motor, kemudi sing tepat lan daya tarik sudhut sing luwih apik.

♦ Tujuane

Umume digunakake kanggo motor kaya ban motor.

♦ Wilayah penjualan

Asia Tenggara, Eropa, Amerika lan Afrika minangka wilayah penjualan utama.

♦ Bahan

Ban kita umume digawe saka karet. Nggunakake karet minangka bahan utama kanggo bisa ningkatake stabilitas lan presisi ban, lan nduweni ciri resistensi nyandhang, resistensi selip, resistensi tusukan, resistensi luh, resistensi suhu dhuwur lan resistensi suhu sithik.

♦ Fitur

Mantep, pengerjaan sing tepat, apik lan pilihan bahan sing apik digawe saka karet, nyandhang - tahan, anti - slip, anti - tusukan, anti - luh, suhu dhuwur lan tahan suhu sithik.

Mesin presisi, saben detail supaya bisa luwih pas karo mobil lan instalasi sing luwih trep ukuran pangaturan dhewe.

"Umur Panjang", "Penanganan Gamelan" lan "Riding Kenyamanan" minangka fitur utama sing ban motor.

Ban mburi bisa urip dawa nganti 2,7 kali.

Dening nyuda transmisi geter , nyedhiyakake kulo sing nyaman lan mbantu nyegah lemes, sanajan tur adoh banget.

Kinerja berkelanjutan bebarengan karo sing luwih dhuwur kekiatan.

Struktur bingkai anyar bisa nambah motor stabilitas pengereman, kemudi sing tepat lan daya tarik sudhut sing luwih apik.

Tingkat deformasi bangkai sing sithik nambah keluwesan lan intuisi ban motor.

Ana uga area Bahu sing lunyu sing njamin genggeman banget nalika condhong sudhut dhuwur.

Genggeman teles lan garing sing ditingkatake.

Cepet anget.

Nimble, penanganan sing bisa diprediksi.

Cepet mlebu.

MAXXIS MA-PRO

* Desain tampilan lan rumus senyawa tapak,
Gawe resistensi nyandhang sing apik
* Streamline desain lan segara
Tambah rasio, tingkatake keamanan nyopir nalika udan
Kanthi kinerja genggeman udan
* Desain struktural sing sampurna nyedhiyakake sing apik
Kinerja penanganan stabil

motorcycle-tyre-(2)

MAXXIS CS-W1

* Formula senyawa sing apik banget, resistensi sing apik
Nggegirisi
* Nguripake luwih aman lan nyedhiyakake genggeman sing apik
Lemah lan doyo tarik
* Desain SIPE kanggo nguatake genggeman udan ing antarane ban
Meksa ngiyatake efek pembuangan
* Desain pola arah diwenehake
Kemampuan nyekel udan sing apik banget

motorcycle-tyre-(1)

♦ Gunakake instalasi

Deleng manual produk kanggo instalasi tartamtu.

Tambah kirim email kanggo sales@ruiyitools.com

♦ Umpan balik pelanggan

Kualitas umpan balik pembeli apik, praktis lan gampang, kapasitas momotan, umur panjang, rakitan sing trep.

Dadi pembeli sabanjure kanggo maneh item iki.

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Jeneng Rand Junmei
Model Nomer CW060
Lamaran Wisata Plancongan Hiking Pantai Luar Ruangan
Materi Waja
Kapasitas 100
Werna Werna khusus
Logo Logo Khusus
MOQ 500 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita