Ban Motor

  • Motorcycle Tyre

    Ban Motor

    Ban sepedha motor digawe saka karet, tahan nyandhang, anti-selip, bukti tusukan, tahan luh, tahan suhu tinggi, tahan suhu kurang, proses presisi. Minangka pabrikan ban motor, kita bisa nindakake kabeh detail, sing luwih cocog kanggo motor, luwih gampang dipasang, lan ukuran ban motor uga bisa disesuaikan. Struktur bingkai anyar nambah stabilitas rem motor, kemudi sing tepat lan daya tarik sudhut sing luwih apik.