Ban Ruiyi pancen wajib nglawan kahanan epidemi kasebut

Ing taun 2020, wabah pneumonia coronavirus anyar nyebar ing saindenging negara kasebut. Ing perang nglawan epidemi kasebut, ban Ruiyi, minangka merek utama ing industri kasebut, wis aktif nindakake tanggung jawab sosiale. Liwat tumindak praktis kayata aktif maneh produksi, ngewangi mitra lan toko supaya bisa kerja maneh kanthi aman, lan nindakake pelatihan pencegahan epidemi online, ban Ruiyi wis negesake tekad kanggo ngatasi kesulitan lan kapercayan kanggo ngatasi kahanan epidemi karo masarakat kabeh. negara

2e0c938f

Perlindhungan staf pabrik kanthi lengkap supaya bisa kerja maneh

Ing periode khusus, lancar produksi maneh yaiku watu balast kanggo nyetabilake pembangunan sosial lan ekonomi. Ban Ruiyi wis njupuk inisiatif kanggo nanggung tanggung jawab sosial. Ing premis nindakake tugas sing apik kanggo nyegah lan ngontrol epidemi, ban Ruiyi nduweni peran penting ing industri lan aktif maneh kerja lan produksi. Novel coronavirus anyar digawe wiwitan, ndadékaké klompok kasebut nyusun rencana pencegahan 24 jam anyar kanggo radhang paru-paru anyar, lan njupuk langkah-langkah tartamtu kayata pangukuran suhu lan perjalanan, manajemen ruang makan ing ruang makan, disinfeksi wilayah umum lan asrama, lsp., supaya karyawan bisa nyedhiyakake lingkungan kerja sing aman lan menehi respon sing bener marang epidemi kasebut.

b21ff3a501ba577e19a8d9ec0ffc13e

Nggawe pelanggan dadi pusat, layanan toko luwih aman

Toko ban Ruiyi uga nanggapi kanthi positif lan ngetrapake langkah-langkah pencegahan epidemi, lan kerja pencegahan epidemi memenuhi standar resume pamrentah lokal. Saliyane kerja pencegahan epidemi dhasar kayata deteksi suhu lan desinfeksi area kerja, toko kanthi kondhisi uga nindakake upgrade layanan, nyedhiyakake layanan desinfeksi mobil lan bahan pencegahan epidemi kanggo pelanggan sing teka ing toko kasebut, nyedhiyakake layanan saben omah lan layanan pangiriman lan pangiriman saka omah lan omah kanggo pelanggan sing ora trep ing toko.

553d75197ad23f1bb6b8b551c98bc1e

Panularan langkah-langkah proteksi sing terus-terusan kanggo mbantu nyegah epidemi

 Nalika ngadhepi kahanan epidemi, ban Ruiyi duwe semangat merek "maju lan ora nate mandheg", kanthi aktif nanggung tanggung jawab sosial, nuduhake kapal sing padha karo masarakat ing saindenging negara, lan kanthi aktif nyumbang kanggo nglawan epidemi kasebut. . Ban Ruiyi bakal terus menehi perhatian marang kemajuan pencegahan lan pengendalian kerja, terus menehi kontribusi kanggo kerja anti epidemi, lan percaya tenan yen epidemi kasebut bakal dikalahake ing pungkasan!


Wektu kiriman: Okt-19-2020