Kendaraan luang ruangan

Katrangan singkat:

Pilihan pertama kendaraan santai ing njobo, trep, praktis lan efisien. Perlindhungan lingkungan. Produk iki bisa digunakake ing pirang-pirang acara santai, kayata ing taman kanggo piknik, menyang njobo ruangan bisa digunakake kanggo ngeterake panganan, banyu, pasokan lan sapanunggalane. Menyang lukisan lapangan, luang, lsp. Bisa digunakake kanggo ngemas barang-barang sing dibutuhake, gampang digunakake.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pilihan pertama kendaraan santai ing njobo, trep, praktis lan efisien. Perlindhungan lingkungan

1
2
3

♦ Gunakake skenario

Produk iki bisa digunakake ing pirang-pirang acara santai, kayata ing taman kanggo piknik, menyang njobo ruangan bisa digunakake kanggo ngeterake panganan, banyu, pasokan lan sapanunggalane. Menyang lukisan lapangan, luang, lsp. Bisa digunakake kanggo ngemas barang-barang sing dibutuhake, gampang digunakake

q
l
n

♦ Kemampuan Pasokan

Kemampuan Suplai: 10000 Potongan / potongan saben Sasi

♦ Fitur

1, Gampang disimpen ing ruangan cilik sing bakal ngirit luwih akeh nalika lempitan.

2, Konstruksi rangka baja sing kenthel.

3, Lipat kanthi gampang lan gampang digawa.

4, Gulung putar supaya gampang kemudi.

5, 8 '' / 7 "Karet tugas abot utawa roda PU.

6, Kain poliester 600D sing awet luwih kuwat lan ngemot luwih akeh

7, Cocog kanggo nggawa peralatan olahraga, peralatan kemah, peralatan pantai, barang-barang lan uga kanggo pekarangan, lsp.

8, Troli tangan iki digawe saka baja kanggo kekuatan & kekiatan.

9, transportasi utawa panyimpenan sing trep.

10, Kapasitas maksimal 440 lbs.

♦ Gunakake instalasi

Produk iki gampang dipasang. Mangga waca manual instalasi lan operasi

♦ Umpan balik pelanggan

Pelanggan umume nglaporake manawa efek panggunaan apik, operasi sederhana, instalasi sing trep lan kualitas dhuwur

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Kapasitas 100
   
Logo Logo Khusus
MOQ 500 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita