Kranjang Lipat Dilipat Utilitas Luar Ruangan

Katrangan singkat:

Mobil alat pilihan pisanan kanggo Kréta Lipat Dilipat Utilitas Luar Ruangan, sing trep, praktis lan efisien. pangayoman lingkungan.
Gampang diangkut: bisa dirakit ing detik, ora dibutuhake perakitan! Bisa dilipat menyang tas tangan supaya gampang disimpen. Ukuran cilik, cocog kanggo dipasang ing lemari, tembok utawa trunk mobil standar. Mobil utilitas sing bisa diluncurake cocog banget kanggo blanja transportasi, wisata kulawarga utawa minangka troli produk, cocog banget kanggo plancongan, plancongan, plancongan, taman, taman, kemah, toko kelontong, kebun binatang, kegiyatan olahraga outdoor utawa mung mindhah barang.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Mobil alat pilihan pisanan kanggo Kranjang Lipat Dilipat Utilitas Luar Ruangansing trep, praktis lan efisien. pangayoman lingkungan.

Gampang diangkut: bisa dirakit ing detik, ora dibutuhake Déwan! Bisa dilipat menyang tas tangan supaya gampang disimpen. Ukuran cilik, cocog kanggo dipasang ing lemari, tembok utawa trunk mobil standar. Mobil utilitas sing bisa diluncurake cocog banget kanggo blanja transportasi, wisata kulawarga utawa minangka troli produk, cocog banget kanggo plancongan, plancongan, plancongan, taman, taman, kemah, toko kelontong, kebun binatang, kegiyatan olahraga outdoor utawa mung mindhah barang.

Fitur kalebu: gagang sing luwes kanggo portabilitas sing gampang, lan 2 wadhah cangkir bolong njamin keamanan minuman
Transportasi sing cocog banget cocog kanggo nggawa peralatan ing acara olahraga ruangan, konser, tur taman, cocog banget kanggo digunakake ing omah. Elinga yen ora cocog kanggo ngeterake bocah.

Push utawa narik:pegangan sing bisa ditarik lan pegangan penarik sing luwes kasedhiya kanggo pilihan sampeyan. Cocog banget kanggo digunakake ing taman, wisata kulawarga utawa minangka troli komoditas, cocog banget kanggo menyang pantai, berkemah, acara olahraga outdoor lan acara sing sampeyan pikir cocog.

Kanopi lan keranjang mburi sing bisa dicopot. Langit-langit sing bisa dicopot bakal nglindhungi barang sampeyan saka udan lan sinar ultraviolet. Kranjang mburi nggawe panyimpenan luwih gampang.

Desain manusiawi:kendaraan rodha papat iki duwe rem ing sisih ngarep lan mburi kanggo ngontrol obah nalika di-push utawa ditarik. Dhuwur total trailer bisa nganti 44 inci (udakara 111,76 cm), supaya sampeyan bisa narik trailer kanthi luwih gampang.

Lipat cepet lan panyimpenan: desain kompak, dilipat kanthi ukuran mini, sampeyan bisa melu nganggo tangan siji; ngirit wektu lan papan, trep kanggo nggawa kabeh kebon.

Gagang sing bisa diatur: kanthi gagang sing bisa diatur, bisa muter kanthi lancar miturut kabutuhan; gagang kasebut ora bakal tiba, lan dhuwure bakal dikunci dening sendi; ora prelu kuwatir babagan kreta sing ora bisa dikendhaleni.

Portable, ngirit ruangan: bisa dilipat dadi desain kompak lan dilebokake ing cilik nggawa kanggo disimpen ing bagasi utawa panyimpenan mobil.

 

barang No. CW02
Materi Poliester baja lan 600D
Ukurane 67 × 41 × 46cm
Ukuran lempitan 46 × 17cm
Bobot 7.4kgs
Kapasitas 60kgs
MQQ 300 pcs
Pengepakan 1 pc / tas
barang No. CW03
Materi Poliester baja lan 600D
Ukurane 100x96x55cm
Ukuran lempitan 76x30x20cm
Bobot 11kgs
Kapasitas 120kgs
MQQ 300 pcs
Pengepakan 1 pc / tas

 

zx1
zx4
zx2
barang No. CW02
Materi Poliester baja lan 600D
Ukurane 67 × 41 × 46cm
Ukuran lempitan 46 × 17cm
Bobot 7.4kgs
Kapasitas 60kgs
MQQ 300 pcs
Pengepakan 1 pc / tas
1
H3d70524c8e364fa8975c9697a0c701ebZ
8
Kain 600D oxford
Materi Tabung baja
Ukurane 90x48x54cm
Paclomg Soze 30x20x76cm
Kapasitas 100kgs
Werna 120kgs
Logo Logo khusus
MQQ 300PCS
Digunakake Kampingpantaimancing

 

zx45
zx34
zx5

♦ Tampilan detail

1
2
3

♦ Gunakake skenario

Produk iki bisa digunakake ing pirang-pirang acara santai, kayata ing taman kanggo piknik, menyang njobo ruangan bisa digunakake kanggo ngeterake panganan, banyu, pasokan lan sapanunggalane. Menyang lukisan lapangan, luang, lsp. Bisa digunakake kanggo ngemas barang-barang sing dibutuhake, gampang digunakake. Kreta iki sampurna kanggo plancongan menyang pasar, taman, pantai, acara olahraga, kemah, lan liya-liyane! 

zx55
zcff
zx555

♦ Gunakake instalasi

Produk iki gampang dipasang. Mangga waca manual instalasi lan operasi.

Tambah kirim email kanggo sales@ruiyitools.com

♦ Umpan balik pelanggan

Pelanggan umume nggambarake manawa efek panggunaan apik, operasi sederhana, instalasi sing trep lan kualitas dhuwur.

Dadi pembeli sabanjure kanggo maneh item iki.

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Jeneng Rand Junmei
Model Nomer CW01
Lamaran Wisata Plancongan Hiking Pantai Luar Ruangan
Materi Waja
Kapasitas 100
Werna Werna khusus
Logo Logo Khusus
MOQ 500 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK