Pager Kewan

  • Pet Fence

    Pager Kewan

    Digawe saka logam wesi tahan lama kanthi finish ireng sing tahan karat; akses lawang liwat-langkah; 2 latches geser-ngunci sing aman
    Pager pager olahraga lipat rata kanggo disimpen. Saben pager kewan petes diwenehi tungku lemah supaya aman ing lemah nalika digunakake ing njobo. Pager kewan langkah-langkah uga kalebu stabilisator sudhut kanggo nambah kaku lan njaga konfigurasi pager kewan ingon.
    Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.