Pager Kewan

Katrangan singkat:

Digawe saka logam wesi tahan lama kanthi finish ireng sing tahan karat; akses lawang liwat-langkah; 2 latches geser-ngunci sing aman
Pager pager olahraga lipat rata kanggo disimpen. Saben pager kewan petes diwenehi tungku lemah supaya aman ing lemah nalika digunakake ing njobo. Pager kewan langkah-langkah uga kalebu stabilisator sudhut kanggo nambah kaku lan njaga konfigurasi pager kewan ingon.
Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Gampang disimpen & ngangkut

Olahraga pager pet lempit kanggo nyimpen sing trep. Saben pager kewan petes diwenehi tungku lemah supaya aman ing lemah nalika digunakake ing njobo. Pager kewan langkah-langkah uga kalebu stabilisator sudhut kanggo nambah kaku lan njaga konfigurasi pager kewan ingon.

Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.

Pen Latihan duwe 8 panel sing gegandhengan (saben panel 24W x 24H Inci) kanggo nggawe 16 area urip SQFT | Playpen cocog kanggo segawon cilik nganti 16 inci.

Dolanan ruangan / ruangan portebel 30-inch lan pena olahraga nganggo lawang; kanggo segawon nganti 20 inci.

Digawe saka logam wesi tahan lama kanthi finish ireng sing tahan karat; akses lawang liwat-langkah; 2 latches geser-ngunci sing aman

8 panel sambung, saben ukuran 30 nganti 24 inci; nggawe pager 16 kaki persegi.

Nyiyapake nganti sawetara detik; cukup mbukak, mbentuk, lan nyambung-ora dibutuhake alat; lempitan flat kanggo panyimpenan kompak.

Pena Olahraga Portable cocog kanggo panggunaan njero ruangan & ruangan, e-jas pencegahan karat ireng nglindhungi playpen asu saka unsur-unsur & taruhan lemah sing ana ing njobol tetep pena ing landhesan
Ora dibutuhake alat. Cukup mbukak, bentuk & sambungake playpen segawon, pena olahraga bisa diatur nganti sawetara detik & lempitan supaya gampang disimpen utawa lelungan.

Langkah-Langkah Liwat

Pintu langkah-langkah nampilake rong selat geser sing aman lan nyedhiyakake mlebu utawa gampang mlebu kanggo kewan kewan - utawa kanggo sampeyan yen sampeyan kudu menehi perawatan kayata ngisi banyu lan mangkuk panganan.

Cepet & Gampang Dikumpulake

Stegese mbukak panel lan klip kasebut bebarengan karo klip sing kalebu. Konfigurasi kewan ingon kanthi bentuk bunder utawa persegi sawetara detik.

 

Merek Mobil alat Ruiyi
Jeneng Mobil alat ruangan
Model HW-001
Tekstur materi Kain Oxford + pipa wesi
Ukurane 82 * 56 * 2CM
gaya Gaya Amerika
Tandle Perawatan semprotan
Bantalan 150KG
Pengepakan Kantong njaba tunggal
NW / GW 12KG / 13KG

 

8afcf952
c33
gg

♦ Gunakake skenario

Ing wilayah alam bébas utawa njero ruangan lan papan sing jembar, jupuk kéwan ingon ing tawanan kanggo nglindhungi supaya ora mlayu lan kalah.

dd
ss
ssss

♦ Gunakake instalasi

Deleng manual produk kanggo instalasi tartamtu。

Utawa hubungi kita

♦ Umpan balik pelanggan

Kualitas umpan balik pembeli apik, praktis lan gampang, kapasitas momotan, umur panjang, rakitan sing trep.

Muga-muga sampeyan bakal dadi klausa sabanjure.

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Kapasitas 100
Werna Werna khusus
Logo Logo Khusus
MOQ 500 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK