Produk

  • Lift car repair ramp

    Angkat dalan ndandani mobil

    Tanjakan perbaikan mobil angkat bisa diangkat, desain anyar, gampang digunakake, umume digunakake kanggo perawatan mobil, nggunakake alat iki kanthi gampang bisa ngunggahake dhuwure mobil, personel perawatan sing trep kanggo ndandani mobil.
    Produk kasebut dawane 115cm lan bisa munggah lan tiba ing kisaran 25-38cm. Iki digawe saka waja lan bobote siji udakara 19-25kg.
    Damel layanan penggantian minyak ramp mobil bisa digunakake kanthi gampang lan nyaman ing sisih ngisor mobil
  • Lawn roller

    Roller pekarangan

    Roller pekarangan cocog kanggo mbusak kerusakan lan mbantu nggawe tuwuh anyar kanggo pekarangan sing sehat lan sehat. Pilihan pertama kendaraan santai ing njobo, trep, praktis lan efisien. Perlindhungan lingkungan. Sadurunge nandur wiji suket anyar, roller lawn bisa ngatasi lemah sing ora rata. Sawise winih, gulung mbantu nyepetake germinasi kanthi njamin yen wiji bisa kontak karo lemah. Gunakake roller pekarangan sing kebak banyu kanggo mbantu sod anyar mantep, mbusak kanthong udara lan priksa manawa oyot bisa kontak karo lemah. Yen tikus lan serangga wis ngrusak suket sampeyan, roller pekarangan mbantu nyepetake rumput kanggo keseragaman.
  • Outdoor leisure vehicle

    Kendaraan luang ruangan

    Pilihan pertama kendaraan santai ing njobo, trep, praktis lan efisien. Perlindhungan lingkungan. Produk iki bisa digunakake ing pirang-pirang acara santai, kayata ing taman kanggo piknik, menyang njobo ruangan bisa digunakake kanggo ngeterake panganan, banyu, pasokan lan sapanunggalane. Menyang lukisan lapangan, luang, lsp. Bisa digunakake kanggo ngemas barang-barang sing dibutuhake, gampang digunakake.
  • Bicycle Trailer

    Trailer Sepeda

    Gawe ramp layanan penggantian minyak ramp mobil kanthi gampang lan nyaman ing sisih ngisor mobil. Digawe poliester perawatan sing awet lan gampang, pigura logam Kuat - Sistem lampiran cepet Roda ,, Gandeng sing cocog karo sisipan Mesh Priksa Sirkulasi Udara sing Apik, Kanthi ngarep lan lawang mburi, angin bunder lan pelindung udan ing ngarep lawang, Net Mesh Ndhuwur kanthi tutup sing bisa ditutup; kanthi strip reflektif lan reflektor
  • PU wheel

    Rodha PU

    Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.
    Rodha PU minangka pilihan sing populer ing aplikasi industri amarga sepi ing operasi yen dibandhingake karo rodhane sing luwih kenceng kayata baja utawa besi cor. Rodha PU minangka nyerep kejut lan mbantu bantalan. Uga nyerep benjolan saka medan sing ora rata. Nggunakake setir PU tinimbang baja bisa nyuda tingkat swara kanthi nyata kanggo nglindhungi karyawan.