Rodha PU

Katrangan singkat:

Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.
Rodha PU minangka pilihan sing populer ing aplikasi industri amarga sepi ing operasi yen dibandhingake karo rodhane sing luwih kenceng kayata baja utawa besi cor. Rodha PU minangka nyerep kejut lan mbantu bantalan. Uga nyerep benjolan saka medan sing ora rata. Nggunakake setir PU tinimbang baja bisa nyuda tingkat swara kanthi nyata kanggo nglindhungi karyawan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.

Rodha PU minangka pilihan sing populer ing aplikasi industri amarga sepi ing operasi yen dibandhingake karo rodhane sing luwih kenceng kayata baja utawa besi cor. Rodha PU minangka nyerep kejut lan mbantu bantalan. Uga nyerep benjolan saka medan sing ora rata. Nggunakake setir PU tinimbang baja bisa nyuda tingkat gangguan swara kanggo nglindhungi pangrungon karyawan. 

Rodha PU aturan ing aplikasi sing nglindhungi lantai penting. Rodha PU bakal nyimpang lan nggawe tilas sing luwih gedhe tinimbang bahan roda sing luwih angel, kayata nilon. Area permukaan sing luwih gedhe iki bisa nyuda konsentrasi stres ing jubin lan njaga supaya tetep luwih dawa ing wektu sing luwih suwe. Kanggo tanduran sing jubiné larang lan penting kanggo operasi sampeyan, roda PU bisa dadi pilihan sing paling disenengi.

Manfaat liyane kanggo Rodha PUing aplikasi industri minangka koefisien gesekan materi. Nilai iki nggambarake rasio gaya gesekan ing antarane rong awak lan gaya sing nyurung. Lumahing sing luwih kasar cenderung duwe nilai efektif sing luwih dhuwur, nanging permukaan sing luwih alus duwe permukaan sing luwih murah amarga gesekan sing diasilake nalika ditekan.

Rodha PU cenderung dadi bahan grippy, dadi koefisien gesekan sing luwih dhuwur bisa mbantu supaya kreta sing ditarik ora dibalik. Wawasan sing penting nalika nggeser bisa dadi masalah bahan roda sing luwih angel. 

Rodha PU uga nyedhiyakake daya tarik sing apik banget kanggo nyopir roda lan mbantu nyuda jumlah beban ing rodhane kanggo nggayuh kekuwatan nyopir sing dikarepake.

Merek Mobil alat Ruiyi
Jeneng Mobil alat ruangan
Model HW-001
Tekstur materi Kain Oxford + pipa wesi
Ukurane 82 * 56 * 6CM
gaya Gaya Amerika
Tandle Perawatan semprotan
Bantalan 150KG
Pengepakan Kantong njaba tunggal
NW / GW 12KG / 13KG
4
3
5

♦ Gunakake skenario

Roda ing sawetara kendaraan

q
ds
fgs

♦ Gunakake instalasi

Deleng manual produk kanggo instalasi tartamtu

Utawa hubungi kita

♦ Umpan balik pelanggan

Genggeman sing apik, ora gampang diluncurake, kinerja sing luwih tahan, ora kepenak

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Kapasitas 100
Werna Werna khusus
Logo Logo Khusus
MOQ 500 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita