PU

  • PU wheel

    Rodha PU

    Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.
    Rodha PU minangka pilihan sing populer ing aplikasi industri amarga sepi ing operasi yen dibandhingake karo rodhane sing luwih kenceng kayata baja utawa besi cor. Rodha PU minangka nyerep kejut lan mbantu bantalan. Uga nyerep benjolan saka medan sing ora rata. Nggunakake setir PU tinimbang baja bisa nyuda tingkat swara kanthi nyata kanggo nglindhungi karyawan.