Rodha karet

Katrangan singkat:

Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.
Salah sawijining mupangat sing paling penting kanggo roda Karet yaiku kemampuan kanggo nyedhot kahanan sing ora rata kanggo nyedhiyakake luwih lancar, ora ana gonjang-ganjing lan goyang.
Iki penting banget nalika ngangkut kargo sing alus.
Yen digunakake bebarengan karo kastor, roda pneumatik duwe mupangat sing signifikan, kalebu:
Kapabilitas mbukak gedhe. Roda karet populer, aplikasi industri amarga kapasitas muatan sing gedhe.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.

Salah sawijining mupangat sing paling penting saka  Rodha karet yaiku kemampuan kanggo nyedhot kahanan sing ora rata kanggo nyedhiyakake luwih lancar, ora ana gonjang-ganjing lan goyang.

Iki utamane penting nalika ngeterake kargo sing alus.

Yen digunakake bebarengan karo kastor, roda pneumatik duwe mupangat sing signifikan, kalebu:

Kapabilitas mbukak gedhe. Roda karet populer, aplikasi industri amarga kapasitas muatan sing gedhe.

Dheweke ngidini gampang ngeterake mesin sing akeh banget utawa abot ing medan campuran.

Apik bangetnyerep kejut. Dikenal kanthi kemampuan transportasi sing lancar, roda pneumatik minangka pilihan nalika mindhah barang sing ringkih utawa alus.

Operasi cukup ing setelan njero ruangan lan ruangan, Rodha karet bisa nyedhot kejut luwih gedhe tinimbang caster liyane.

Kemampuan. Gabungan fitur sing nyerep kejut lan pola tapak sing kasedhiya nggawe roda pneumatik sing apik kanggo operasi. Dheweke bisa tahan macem-macem lapangan njaba nalika isih nyedhiyakake transportasi sing lancar.

Pangurangan swara. Suara bisa dianggep faktor risiko ing pirang-pirang papan kerja, saengga kemampuan ngeterake beban kanthi tenang nggawe roda pneumatik kita dadi pilihan sing tepat.

Nalika ing kaluwihanrodha Karet ngluwihi kekurangan, ana sawetara faktor sing kudu dielingi. Kerugian utama roda Karet yaiku risiko tusukan.

Roda pneumatik kanthi tradhisional kalebu hawa kebak karet, nanging saiki ana roda Karet sing ora rata, karet sing nyuda resiko kasebut.

Risiko liyane sing ana gandhengane Rodha karet minangka potensial tambah roda-flutter, nanging iki bisa gampang diatasi kanthi nambah timah putar.

Gaya Flat Gratis
Nomer Moder 110
Materi Karet thermoplatic Karet daur ulang
Jeneng produk Rodha karet
MQQ 100 pcs
Werna ireng
Lamaran Produksi macem-macem produk karet
Ukurane Ukuran Custom
Jembar adat
Jinis Rod Gaya Tirus
Papan Asal Qingdao China
Wangun Cirle
Paket Koper / kothak
Wektu pangiriman 3Days
Fungsi Rintangan tahan tahan minyak lan anti slip

 

jj

♦ Gunakake skenario

Roda ing sawetara kendaraan.

Milih ing rodha karet lan caster penting banget kanggo ngrampungake proyek tartamtu kanthi efisien lan efektif.

Tanpa fitur sing bener, caster sampeyan bakal cilaka utawa ora butuh keamanan sing dibutuhake.

Kanggo ngindhari jebakan, kita bakal terus ngupayakake para pelanggan supaya bisa milih kanthi tepat kanggo spesifikasi aplikasi sing dituju.

Rodha karet minangka pilihan populer kanggo aplikasi ing ngisor iki:

Aplikasi otomotif.

Pabrik

Perlindhungan produk.

Sistem roda karet standar kita bisa selaras.

q

♦ Gunakake instalasi

Deleng manual produk kanggo instalasi tartamtu.

Utawa hubungi kita

♦ Umpan balik pelanggan

Genggeman sing apik, ora gampang diluncurake, kinerja sing luwih tahan, ora kepenak.

Muga-muga sampeyan bakal dadi klausa sabanjure.

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Jeneng Rand Junmei
Model Nomer 110
Lamaran Produksi macem-macem produk karet
Materi Karet Termoplastik, karet daur ulang
Kapasitas 100
Werna ireng
Logo Logo Khusus
MOQ 100 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita