Rodha Karet

  • Rubber wheel

    Rodha karet

    Kualitas apik, praktis lan sederhana, kapasitas bantalan gedhe, umur panjang, rakitan sing trep.
    Salah sawijining mupangat sing paling penting kanggo roda Karet yaiku kemampuan kanggo nyedhot kahanan sing ora rata kanggo nyedhiyakake luwih lancar, ora ana gonjang-ganjing lan goyang.
    Iki penting banget nalika ngangkut kargo sing alus.
    Yen digunakake bebarengan karo kastor, roda pneumatik duwe mupangat sing signifikan, kalebu:
    Kapabilitas mbukak gedhe. Roda karet populer, aplikasi industri amarga kapasitas muatan sing gedhe.