gerobak

Katrangan singkat:

Wheelbarrow dibangun saka lemah kanthi profesional.
Pilihan pertama kendaraan santai ing njobo, trep, praktis lan efisien. Perlindhungan lingkungan.
Baki pengukur abot sing diupdate bakal ngatasi tugas paling angel.
Ban gratis bisa digunakake terus ing situs kerja sing paling angel.
Wheelbarrow dibangun saka lemah kanthi profesional.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ing gerobak dibangun kanthi dhasar kanthi profesional.

Pilihan pertama kendaraan santai ing njobo, trep, praktis lan efisien. Perlindhungan lingkungan.

Baki pengukur abot sing diupdate bakal ngatasi tugas paling angel.

Ban gratis bisa digunakake terus ing situs kerja sing paling angel.

Ing gerobak dibangun kanthi dhasar kanthi profesional.

Baki pengukur abot sing diupdate bakal ngatasi tugas paling angel.

Ban gratis bisa digunakake terus ing situs kerja sing paling angel.

Nganggo tugas berat lan nyengkuyung dhukungan tegese gerobak roda siap kanggo apa wae profesional utawa sing duwe omah bisa mbuwang.

Genggaman baja genggaman sing nyenengake nyedhiyakake luwih apik kekuwatan lan kekiatan.

Baki baja mulus lan gerbong bakal nggawa layanan pirang-pirang taun.

Unit iki uga dilengkapi ban pneumatik 2-lapis kanthi bantalan nilon sing gampang digulung.

Nangani baja angel nganggo genggeman nyaman.

Digawe ing China saka komponen global.

Wiwit mulsa nganti reresik umum, gerobak roda iki yaiku ukuran sampurna kanggo akeh proyek sak omah.

Baki baja mulus lan gagang kayu sing ditutupi segel bakal dilayani nganti pirang-pirang taun.

fnj
cx
1111

♦ Gunakake skenario

Sampeyan bisa nggunakake iki gerobak kanggo nggawa barang nalika sampeyan ndandani kebon lan pekarangan.

Iku banget trep digunakake lan bobote sithik.

♦ Gunakake instalasi

Produk iki gampang dipasang. Mangga waca manual instalasi lan operasi.

Utawa hubungi kita

♦ Umpan balik pelanggan

Pelanggan umume nglaporake manawa efek panggunaan apik, operasi sederhana, instalasi sing trep lan kualitas dhuwur.

Muga-muga sampeyan bakal dadi klausa sabanjure.

♦ Ringkesan

Rincian Cepet  
Laju Asal Qingdao, China
Kapasitas 100
Werna ireng
Logo Logo Khusus
MOQ 100 pcs
Kemampuan pasokan  
Kemampuan Pasokan 50000 Potongan / potongan saben taun
Pangiriman Kemasan  
Rincian Kemasan kothak karbon  
Pelabuhan Qingdao ing China  
Tuladha Gambar  
Wektu timbal② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Wektu (dina)
Kanggo dirembug  

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa produk sampeyan bisa nggawa logo tamu?

    A: Nggih

     

    P: Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

    A: Nggih

     

    P: Kepiye produk sampeyan digawe? Ana bahan apa?

    A: Bahan sing digawe dhewe utawa dikustomisasi Bahan: baja, wesi, plastik, kain, lsp

     

    P: Suwene sampeyan nggawe jamur?

    A: 7 dina

     

    P: Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

    A: Biaya biaya cetakan, kutipan miturut kahanan produk tartamtu lan jumlahe.

     

    P: Suwene cetakan sampeyan bisa digunakake biasane? Kepiye njaga saben dina?

    A: Kapasitas saben cetakan

     

    P: 10 taun pira reresik lan perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung karo macem-macem cetakan.

     

    P: Apa proses produksi sampeyan?

    A: Pelanggan nemtokake jumlah produk, gaya, kuotasi, kontrak, pembayaran, produksi lan pangiriman

     

    P: Suwene suwene wektu pangiriman produk normal?

    A: 2-3 wulan, dhasar lan jumlah tartamtu

     

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum kanggo produk sampeyan?

    A: Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum? Ora,

     

    P: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?

    J: 800 meter persegi, nilai output 50 milyar

     

    P: Suwene suwene umur layanan produk sampeyan?

    J: Rata-rata 3-5 taun, gumantung karo kahanan produk tartamtu,

     

    P: Apa kategori produk tartamtu?

    A: 1. Tapak ndandani mobil

    2. Kendaraan rekreasi ruangan

    3. Piranti kebon (rak kembang lan griya ijo)

    4. Kurungan kewan ingon

    5. Mobil alat kebon

    6. PU rodha

    7. Rodha karet

    8. Atv ramp

     

    P: Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

    A: Transfer bank

     

    P: Grup lan pasar endi sing cocog kanggo produk sampeyan?

    A: Klompok urip saben dinane,

     

    P: Negara lan wilayah endi sing wis diekspor?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, lsp

     

    P: Apa produk sampeyan larang regane? Apa kaluwihan khusus?

    A: Ya, produk sing padha, kita duwe bahan lan rega sing luwih apik.

     

    P: Apa perusahaan sampeyan melu pameran? Apa rinciane?

    A: Melu pameran, Pameran Impor lan Ekspor China, lsp

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK